top of page
Other Tunas
गेदर / कुपा
ಗೆದ್ರೆ
ગેદર
ചൂര
Preferred Months:
Dec,Jan,Feb,Jun,Jul,Aug,Sep,Oct
ડિસેમ્બર,જાન્યુઆરી,ફેબ્રુઆરી,જૂન,જુલાઈ,ઓગસ્ટ,સપ્ટેમ્બર,ઓક્ટોબર
ಡಿಸೆಂಬರ್, ಜನವರಿ, ಫೆಬ್ರವರಿ, ಜೂನ್, ಜುಲೈ, ಆಗಸ್ಟ್, ಸೆಪ್ಟೆಂಬರ್, ಅಕ್ಟೋಬರ್
ഡിസംബർ, ജനുവരി, ഫെബ്രുവരി, ജൂലൈ, ഓഗസ്റ്റ്, സെപ്റ്റംബർ, ഒക്ടോബർ
डिसेंबर, जानेवारी, फेब्रुवारी, जून, जुलै, ऑगस्ट, सप्टेंबर, ऑक्टोबर
Avoid Months:
Mar,Apr,May,Nov
માર્ચ, એપ્રિલ, મે, નવેમ્બર
ಮಾರ್ಚ್, ಏಪ್ರಿಲ್, ಮೇ, ನವೆಂಬರ್
മാർച്ച്, മെയ്, മെയ്, നവംബർ
मार्च, एप्रिल, मे, नोव्हेंबर
Large Gillnet
Hook and Line
Purse Net
Other tuna is a catagory for all tunas except skipjack and yellowfin tuna. This catagory was made because urban people rarely distinguish between different types of tuna that come under this catagory. We have based our recommendations based on Euthynnus affinis, Thunnus tonggol, Auxis thazard, Auxis rochei
અન્ય ગેદર એ સ્કિપજેક અને યલોફિન ગેદર સિવાયના તમામ ટુના માટે એક શ્રેણી છે. આ કેટેગરી બનાવવામાં આવી હતી કારણ કે શહેરી લોકો આ કેટેગરી હેઠળ આવતા વિવિધ પ્રકારના ગેદર વચ્ચે ભાગ્યે જ તફાવત કરે છે. અમે અમારી ભલામણો Euthynnus affinis, Thunnus tonggol, Auxis thazard, Auxis rochei પર આધારિત છે.
ಗೆದ್ರೆ ಎಂಬ ಗುಂಪು ಸ್ಕಿಪ್ ಜ್ಯಾಕ್ ಮತ್ತು ಎಲ್ಲೊಫಿನ್ ಟ್ಯೂನಾ ಬಿಟ್ಟು ಉಳಿದೆಲ್ಲಾ ಟ್ಯೂನಾಗಳು ಇದರಲ್ಲಿ ಸ್ಥಾನ ಹೊಂದಿದೆ.ನಗರದ ನಿವಾಸಿಗಳು ಟ್ಯೂನಾಗಳ ವ್ಯತ್ಯಾಸಗಳನ್ನು ಗುರುತಿಸಲು ಸಾಧ್ಯವಿಲ್ಲದ ಕಾರಣ ನಾವು ಪ್ರತ್ಯೇಕ ಗುಂಪುಗಳನ್ನು ಮಾಡದೇ ಒಂದೇ ಗುಂಪಿಗೆ ಸೇರಿಸಿದ್ದೇವ ೆ . ಯುಥಿನಸ್ ಅಫಿನಿಸ್ , ಥುನುಸ್ ಟೊಂಗಾಲ್ , ಆಕ್ಸಿಸ್ ತಜಾರ್ಡ್ . ಆಕ್ಸಿಸ್ ರೊಚಿ ನಮ್ಮ ಶಿಫಾರಸ್ಸಿನಲ್ಲಿ ಸ್ಥಾನ ಪಡೆದುಕೊಂಡ ಪ್ರಮುಖ ಟ್ಯೂನಾಗಳು
स्किपजॅक आणि येल्लोफिन ट्यूना सोडून इतर ट्यूना अथवा गेदर मासे आम्ही या गटात सामाविस्ट केले आहेत. शहरातील बहुनांश लोक ह्या गटातील माशांच्या प्रजातीमध्ये फरक करू शकत नाहीत म्हणून त्यांची एकाच गटात वर्गवारी केली आहे. आमचे कॅलेंडर ह्यापैकी चार प्रमुख माशांच्या विणीच्या हंगामावरून ठरवले आहे. ते चार मासे म्हणजे युथिनस ऍफिनिस, थुनस टोंगगोल, ऑक्सीस थाझार्ड, ऑक्सीस रोची
Sources: Fishbase | SeaLifeBase
HOW OFTEN DO YOU EAT THIS FISH?
Thank you!
Oops! Something went wrong. Try again.
State | Rating |
---|---|
When you tell us how frequently you eat a particular species of seafood, it helps us fine-tune which species of fish we show you. In keeping with our philosophy of transparency, here's what each state has told us about this fish.
bottom of page